CASE STUDY: EUROCLEAR

We relished this opportunity to create a striking and sharply professional interior to reflect the outlook of this global organisation. We were faced with challenges in this deep-plan building: central areas were far from the windows and so had previously be under-used. We focused much of our attention and the design budget on these spaces, and created to brightly-lit fresh zones; on one level a ‘business lounge’ only for internal use, and on the other a futuristic reception area to welcome visitors.

​

Client: Euroclear

Our Role: Architects & Interior designers.

Location: Kamppi Offices, Helsinki

Completed: Spring 2014

Project size: 1450m2 approximately

2007-2018 © Itu Design Oy, Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki

OK

This website makes use of cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. Click OK to continue