CASE STUDY: HILL + KNOWLTON

This lively interior is now home to this renowned public relations and communications consultancy: a perfect fit for their dynamic and courageous approach to consulting. The space, originally the print works for Sanoma press, has high and light spaces, with the reception lobby located in more historic part of the building complex. The irregular shaped plan of this work-space could have resulted in the spaces feeling disjointed; we designed the bold geometric flooring to help collect the spaces. Playful elements can be found in the work spaces social kitchen, and additional new lighting brings pure white to former gloomy corners. 

​

Client: Hill+Knowlton Strategies

Location: Ludviginkatu, Helsinki

Completed: Autumn 2015

Project size: 850m2 approximately

“An office move can be stressful with tight schedules and many loose ends, but perfect team work with Itu Design made the process smooth. Itu Design handled the space-planning, interior design, and budget brilliantly. Thanks to Itu Design we have a modern, efficient office that serves us really well, with an added inspirational twist!'

Martina Andersin, CFO, Hill+Knowlton Strategies

RETURN TO HOME PAGE

2007-2018 © Itu Design Oy, Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki

OK

This website makes use of cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. Click OK to continue